Давид Рая е желан от три от най-големите клубове в Англия,

...
Давид Рая е желан от три от най-големите клубове в Англия,
Коментари Харесай

Челси, Манчестър Юнайтед и Тотнъм в битка за подписа на вратар

Давид Рая е мечтан от три от най-големите клубове в Англия, които могат да влезнат в борба за неговия автограф. Става въпрос за Челси, Манчестър Юнайтед и Тотнъм. Испанецът има оставаща година и половина от контракта си, което значи, че това лято би било оптималното време за Брентфорд да завоюва пари. " Шпорите " бяха първият тим, обвързван с трансфер на 27-годишния футболист, защото те се стремят към дълготраен заместител на капитана Юго Лорис, оповестява The Telegraph.

Въпреки това се счита, че и Юнайтед, и Челси желаят вратаря, като впечатляващите изяви на Рая за " пчеличките "  му завоюваха суперлативи във Висшата лига. " Червените дяволи " договарят с вратаря Давид де Хеа за усъвършенствана договорка, само че към момента правят оценка други варианти на пазара. Междувременно в Западен Лондон ползата произтича от подозрения по отношение на дълготрайното бъдеще на Едуар Менди, макар че и двата хода може да зависят от способността им да обезпечат футбол в Шампионската лига.

Брентфорд ще чака някъде в региона на 15-20 милиона паунда за Рая, което би било забележителна възвръщаемост на тяхната инвестиция от 3 милиона паунда, които заплатиха на Блекбърн Роувърс през 2019 година Арсенал се счита за различен клуб, който има дълготраен интерес, откакто през лятото на 2020 година беше отхвърлена оферта от 10 милиона паунда.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР